Mushrooms and Health

Over Mushrooms and Health 

 

Mushrooms and Health is ontstaan door de passie in natuurlijke producten die bijdragen aan algehele gezondheid. Daar horen zeker ook paddenstoelen bij die van oudsher al in de verschillende tradities worden gebruikt. Zoals de Chinese geneeswijzen, Siberie, Rusland, Japan wat duizenden jaren terug gaat in het gebruik van paddenstoelen.

Aangezien in het Westen we steeds meer verwijdert raakten van heling door de natuur, vonden wij het goed om hier meer bekendheid te creeren door mooie natuurlijk producten die daarvandaan komen aan te bieden, samen met heerlijke recepten die bijdragen aan een goede gezondheid.

Mushrooms and Health is gedreven om de mooiste producten te vinden die bijdragen aan een betere gezondheid, vol met lekkere en goede voedinsstoffen en zuivere ingredienten. Zonder conserveringsmiddelen, toevoegingen en kleurstoffen, maar alleen producten waar wij 100% achter staan en zelf geprobeerd hebben.

De producten die wij aanbieden hebben allemaal een lange geschiedenis qua ingredienten die allemaal wetenschappelijk onderzocht zijn op de werking daarvan. Daar kunt u zelf op Pubmed veel informatie over vinden. (site waar alle wetenschappelijke onderzoeken op staan)

Wij zullen ons best doen om alle informatie te verschaffen van alle producten die nodig zijn om een goede bijdrage te leveren aan uw gezondheid. Neem ook zeker even een kijkje bij alle recepten die wij aanbieden op de site. Daar kunt u ook per paddenstoel kiezen welk recept u wilt.

Naast het aanbieden van de meest gebruikte medicinale paddenstoelen, bieden wij tevens ook een aantal andere producten aan die bijdragen om het lichaam in balans te houden.

 

Mushrooms  and Health