Lions Mane is een bijzondere paddenstoel die het lichaam en geest ondersteunen. Steeds meer gaan we zien dat paddenstoelen gebruikt worden in voeding, supplementen en poeders. Zo dus dit recept met Lions Mane, matcha en kaneel.

Matcha heeft de kracht van het hele theeblad, wat betekent dat het boordevol voedingsstoffen zit, waaronder antioxidanten en het aminozuur L-theanine, dat helpt om een ​​stabiele mentale focus en alertheid te ondersteunen (waardoor het een uitstekende partner is voor Lion’s Mane). Matcha zijn groene theestruiken die onder veel schaduw gekweekt wordt, dit verhoogt hun chlorofylgehalte (het heldergroene stofje dat alle voedingsstoffen bevat). Dit superfood bevat ook veel antioxidanten, vooral EGCG en andere catechinen om onze cellen te beschermen tegen schade door vrije radicalen. Een studie wees uit dat matcha meer dan 100 keer meer EGCG bevat dan andere soorten groene thee.

Matcha is een perfecte combinatie met Lion’s Mane-paddenstoel om een ​​ideale ochtendelixer te maken. Lion’s Mane wordt al lang vereerd vanwege zijn voordelen voor de cognitieve gezondheid, waardoor het de perfecte mix is ​​om wakker te worden voor een gefocuste en productieve dag. Deze paddenstoel heeft een uniek voedingsprofiel dat rijk is aan hericenonen en erinacines, en zijn heerlijke smaak vormt een perfecte aanvulling op de rijke antioxidant-krachtpatser Matcha, om algehele cognitieve functie te ondersteunen. Lion’s Mane-paddenstoel stimuleert de productie van zenuwgroeifactor (NGF) die helpt de neuronen te behouden, dit zijn hersencellen die verantwoordelijk zijn voor het verwerken en verzenden van informatie, het ondersteunen van leren en geheugen.

Matcha is een ideale ochtenddrank, een alternatief voor koffie met minder cafeïne en rijk aan voedingsstoffen om de hele dag door geconcentreerde energie en heldere gedachten te ondersteunen. Het is nu gemakkelijker dan ooit om uw oplossing te vinden met onze Lion’s Mane Matcha Latte-blend. Elk van de lattes met paddenstoelen bevat een scala aan biologische kruiden en superfoods en een therapeutische dosis van 1000 mg ‘paddo’s per portie.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row]

Ingrediënten

  • 1 kopje kokosmelk/ havermelk/rijstmelk/amandelmelk/water
  • Een beetje kaneel als extra toevoeging
  • Theelepel honing (optioneel)
  • Zakje Lions Mane Latte

 

Werkwijze

Verwarm je favoriete melk of neem water en voeg wat melk toe voor extra romigheid Roer de ingredienten samen en drink een slokje, pak een moment van rust, innerlijke zen en bereid je voor op de dag.

Ook heerlijk ijskoud of toegevoegd aan smoothies, matchakoekjes en meer. Deel je creaties met ons – we houden ervan!

 

 

Bekijk de andere smaken

[/et_pb_section]
Chaga – Kurkuma Paddenstoelen Latte Sachet 1000mg Bio 6gr
Cordyceps – Rode Biet Paddenstoelen Latte
Maitake – Gember Paddenstoelen Latte Sachet
reishi cacao latte musroom 4 life