Chaga en kurkuma zijn een goede combi voor natuurlijke gezondheid. Ze zijn twee van de meest gewaardeerde helende voedingsmiddelen, hebben een lange traditionele gebruiksgeschiedenis en de moderne wetenschap ondersteunt veel van hun voordelen. We hebben de twee gecombineerd in deze krachtige Chaga kurkuma latte, de perfecte rustgevende drank voor ’s avonds.
 
Chaga paddenstoel wordt al duizenden jaren medicinaal gebruikt en wordt in Azië vereerd als koningin van de paddenstoelen. Het gehalte aan polysaccharide en triterpeen is uitstekend wat een positieve invloed heeft op het immuunsyteem. Chaga paddenstoel is de perfecte paddo om ’s avonds te ontspannen, zijn adaptogene aard helpt het lichaam om te gaan met stress en brengt lichaamssystemen in balans.
 
Kurkuma latte, of gouden melk, wordt al sinds de oudheid traditioneel geconsumeerd vanwege zijn helende eigenschappen. Net als Chaga is kurkuma een geweldige natuurlijke ontstekingsremmer en rijk aan antioxidanten om het lichaam te beschermen en te ondersteunen. Dit is onze draai aan de traditionele gouden melk, met wat extra voedingsondersteuning van ‘paddo’s 

 

 

Chaga Kurkuma Latte

Ingredienten;

 • 1 schep Paddenstoelen 4 Life Chaga paddenstoelpoeder
 • 1/4 theelepel gember en gemalen zwarte peper
 • 1/2 theelepel kurkumapoeder
 • 1 theelepel kokosolie
 • 300 ml kokosmelk
 • Kokospalm suiker en kaneel (naar smaak)

 

Methode Chaga Kurkuma Latte

1. Meng het Chaga-poeder, de kruiden en de kokosolie tot een pasta.

2. Verwarm de kokosmelk tot ze warm is.

3. Voeg de pasta toe aan de melk en klop of schuim tot alles goed gemengd is, serveer onmiddellijk met wat kaneel.

Nip van deze Chaga kurkuma latte als een gezellig drankje voor het slapengaan, om je lichaam te helpen in een diepe slaap te drijven en om al dat diepe herstellende werk dat het ‘s nachts doet te ondersteunen.

  reishi cacao latte musroom 4 life
  Maitake – Gember Paddenstoelen Latte Sachet
  Lion’s Mane – Matcha Paddenstoelen Latte Sachet
  Cordyceps – Rode Biet Paddenstoelen Latte